Logictech s signature

Fotky všehodruhu, ale aby sa to nejakým sposobom týkalo yoya a yoyovania.
Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 27 Nov 2011, 20:18

Chcem Vám predtavit moje nove navrhnute yoyo...Je to jednoduche ale v jednoduchosti je krasa... ;)

Obrázok

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: Logictech s signature

Poslaťod Pucik » 28 Nov 2011, 11:20

v akej mierke je ten prierez niak sa mi to neda v mobile odcitat

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 28 Nov 2011, 15:58

netusim v akej mierke to je....ale myslim ze 1:3 pretoze normlane yoyo ma jeden rozmer 5 a druhy ma 15

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 03 Dec 2011, 15:10

Tak foto mojho yoya...ked pride ku mne domov tak urobim aj ine fotky
Obrázok

filip19982210
Príspevky: 77
Registrovaný: 07 Okt 2011, 16:44

Re: Logictech s signature

Poslaťod filip19982210 » 03 Dec 2011, 15:59

chlapci kde davate roobit te yoya?

Obrázok užívateľa
Emo38
Príspevky: 1038
Registrovaný: 28 Feb 2011, 18:57
Kontakt:

Re: Logictech s signature

Poslaťod Emo38 » 03 Dec 2011, 16:20

Na sustruhu

filip19982210
Príspevky: 77
Registrovaný: 07 Okt 2011, 16:44

Re: Logictech s signature

Poslaťod filip19982210 » 03 Dec 2011, 16:43

a to kazdy je taky dobry sustruhar?

Obrázok užívateľa
Emo38
Príspevky: 1038
Registrovaný: 28 Feb 2011, 18:57
Kontakt:

Re: Logictech s signature

Poslaťod Emo38 » 03 Dec 2011, 16:49

neni kazdy. a zalezi aj ci sa to robi cez PC alebo normalne

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 04 Dec 2011, 08:09

teraz uz moje yoyo vyzera normalne podl anavrhu :)

Obrázok

kikoo
Príspevky: 247
Registrovaný: 13 Mar 2011, 15:42
Bydlisko: Nitra

Re: Logictech s signature

Poslaťod kikoo » 04 Dec 2011, 08:12

celkom pekné a bolo by dobre aj z boku edfotiť :D

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 04 Dec 2011, 08:14

ja viem alôe toto yoyo je toho co mi to robil lebo urobil ich 15 a jedno si nechal takze ak budem mat tych 14 doma tak dam foto aj s boku
Naposledy upravil 1 dňa Logictech, celkovo upravené 4

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 04 Dec 2011, 08:20

ak mozem poprosit kto mi urobi logo yoya a nazov????
lebo nemam na to cas :)

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: Logictech s signature

Poslaťod Pucik » 04 Dec 2011, 09:38

Logictech píše:ja viem alôe toto yoyo je toho co mi to robil lebo urobil ich 15 a jedno si nechal takze ak budem mat tych 14 doma tak dam foto aj s boku ale neviem ci mi to dovoli PeterBA to tu dat....



Vam uz tam uplne hrabe? Co je Peto niaky despota? Nebol si to t co od neho dostal Veci na sutaz? Pokial to budes predavat a tu si budes robit reklamu tak asi ti to nedovoli a asi ani ja. To je ale o tom, ze tebe to tvoje vlastne slusne vychovanie nedovoli robit si bez opytania reklamu na akomkolvek portaly.

Lenze vy sem pridete namalujete si tu reklamu na svoj produkt, obchod, kacasie lajno a myslite si ze je to v poriadku!? Este tieto prepoprdene vyhlasenia k tomu. Ja uz fakt zasnem akym sposobom rozmyslate.

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 04 Dec 2011, 09:49

lenze to yoyo ma na boku logo shopu (koho asi?) a peto povedal ze bez opytania nemozem prgpagovat svoj shop hocijako..
a toto yoyo s apredavat nebude

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: Logictech s signature

Poslaťod Pucik » 04 Dec 2011, 09:54

tak sa spravaj podla dohody ktoru spolu mate a napisal si ju vo svojom prispevku a nepranieruj ho tu jak keby bol v zasade poti tebe.

Chod do Tesca umiestni si tam produkt Carefour a cakaj co pride. Zober si prilbu.

Obrázok užívateľa
Cou.P.
Príspevky: 870
Registrovaný: 27 Apr 2011, 21:46
Bydlisko: BA

Re: Logictech s signature

Poslaťod Cou.P. » 08 Dec 2011, 21:01

Pocuj nechcem byt zly ale
1) vobec sa to nepodoba na ten nakres
2) uplne mi to pripomina vybrusene DV ktore som kedysi mal

Obrázok užívateľa
Logictech
Príspevky: 278
Registrovaný: 22 Okt 2010, 17:16

Re: Logictech s signature

Poslaťod Logictech » 08 Dec 2011, 21:33

na 1. obrazku to tak vyzera ale na 2. nie sa pozri lepsie...

TOoMas_SB
Príspevky: 342
Registrovaný: 13 Nov 2009, 19:08
Bydlisko: sabinov

Re: Logictech s signature

Poslaťod TOoMas_SB » 09 Dec 2011, 10:57

presne tak aj ja som mal vybrusene DVčko ešte aj taký string som tam mal žiadny rozdiel..

Obrázok užívateľa
m. gajdoš
Príspevky: 733
Registrovaný: 02 Feb 2011, 18:09

Re: Logictech s signature

Poslaťod m. gajdoš » 09 Dec 2011, 13:12

môj názor je taký že sa všetci zbytočne púšťate do výroby yoyí . Keby sa aspoň spojíte pod dáke zoskupenie( nechcem povedať značku bo na to nemáte vek ) tak nepoviem ale tu si každý sústruží na kolene svoje yoyo ktoré váži kilo a nič z toho . a ked už tak nemusíte dávať robiť prvú vec čo nakreslíte pretože to nieje (väčšinou ) absolutne originálne . len toľko MIER


Späť na

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: 1 a 0 hostia

cron