windforce

Diskusia na ľubovoľné témy.
toudy
Príspevky: 8
Registrovaný: 12 Nov 2012, 18:45
Bydlisko: Levice

windforce

Poslaťod toudy » 23 Nov 2012, 17:57

ahojte.. včera mi prišlo windforce a mám sním trochu problém.. ked ho hodím a chytím na string tak sa točí možno 5sekúnd. môže to byť tým že ešte nieje ložisko (rozbehané) kedže je nové?

pallyy
Príspevky: 94
Registrovaný: 10 Mar 2012, 14:19

Re: windforce

Poslaťod pallyy » 23 Nov 2012, 20:31

ten istý problém som mal ja s Fiestou XX... veľmi krátko sa mi točilo,.. skús rozšrubovať, a na ktorej polovičke sa Ti točí ložisko dlhšie.. možno tam len niečo vadí, že tam ostal nejaký kúsok neobruseného plastu od výroby.. ja som to riešil najprv rozjazdením, a keď to nepomáhalo, tak som to riešil brúsnymi papiermi.. no každopádne to veľmi nerob...
ja som to robil len z toho dôvodu, že som to nekupoval z tohto shopu, ale z iného nemenovaného shopu, na ktorý som veľmi nahnevaný...

brúsnymi papiermi som si pomohol, no stále to není to pravé ,,orechové,, .....
no pokiaľ sa nemýlim, tak ak zasiahneš do yoya, potom sa už asi nebude vzťahovať záručná doba.. to už by si sa musel spýtať Púčika ;)

Obrázok užívateľa
adamyoyo
Príspevky: 446
Registrovaný: 10 Jan 2011, 16:09

Re: windforce

Poslaťod adamyoyo » 23 Nov 2012, 20:51

Možno neni chyba v yoyi ale v tebe

toudy
Príspevky: 8
Registrovaný: 12 Nov 2012, 18:45
Bydlisko: Levice

Re: windforce

Poslaťod toudy » 23 Nov 2012, 21:26

adamyoyo píše:Možno neni chyba v yoyi ale v tebe

to tiež nevylučujem možno musím do toho prísť aby som to lepšie vyhodil.. len mi to príde aj tak dosť krátko..

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: windforce

Poslaťod Pucik » 23 Nov 2012, 21:46

hod si string ako na klasicke jednaacko.
skus normalne hodit a uvidis ako sa toci. ak je problem nic nesrobuj nic sa nesnaz nicit prisposobovat ci brusit.
ak sa yoyo aj na 1a bude malo tocit a mas tu moznost vymen si lozisko cim hned zistime ci je problem v nom. potom mi rovno napis PM.
ak to mas nie daleko do Yoyohausu tak s tym kludne pridi. rad sa na to pozriem.

toudy
Príspevky: 8
Registrovaný: 12 Nov 2012, 18:45
Bydlisko: Levice

Re: windforce

Poslaťod toudy » 24 Nov 2012, 10:11

dal som to na to 1A a išlo nádherne takže chyba je vo mne :grin:
a ďakujem za pomoc nejako sa naučím ten kyo mount robiť poriadne dík :)

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: windforce

Poslaťod Pucik » 24 Nov 2012, 13:58

bude asi problem s tym ako to nahadzujes das tomu slaby moment a to yoyo sa tosi pravdepodobne po cely cas pomalu.

toudy
Príspevky: 8
Registrovaný: 12 Nov 2012, 18:45
Bydlisko: Levice

Re: windforce

Poslaťod toudy » 24 Nov 2012, 14:37

môže byť ale nejako už len do toho prídem hádam


Späť na

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: 3 a 0 hostia

cron