Hubstack

Začnite s yoyom
Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Hubstack

Poslaťod Pucik » 24 Feb 2011, 18:48

Hubstack

Firma Yoyofactory pred par rokmi na niektore svoje yoya zacala montovat tzv Hubstacky.
Su to umelohmotne trubicky ktore su umiestnene na boku yoya. Su ulozene na loziskach a prichytene gumkou.

Viac info v tomto videu:


Existuje vela druhov, tvarov, dlziek,... hubstackov a kazda firma si ich nazve inak. System je ten isty, na lozisku uchytene nieco co sa da chytit medzi prsty a yoyo sa toci aj ked je drzane v ruke.

Aby ste mohli namontovat hubstacky je nutne mat nieco kam sa nasunie lozisko.
Hubstacky su umiestnene v strede a vystupuju z tela loziska, cim robia z fyzikalneho hladiska yoyo menej stabilne. Kto neveri nech si dostuduje gyroskop. Preto vela yoyerov hubstacky jednoducho zmontuje a odlozi do skrine. Realne na pocit to mozno nikdy nezistite a preto ta druha skupina na ne neda dopustit.

Pocet lozisiek stupne na 3ks, co sa prejavi aj zvukom. Ale plati jedno - sykot lozisiek je super.

lukasko.sky
Príspevky: 45
Registrovaný: 18 Nov 2011, 14:31

Re: Hubstack

Poslaťod lukasko.sky » 25 Nov 2011, 19:27

Prosím Vás, je na yoyo G5 rovnaký systém hubstackov ako na yoyo 888?

Obrázok užívateľa
Emo38
Príspevky: 1038
Registrovaný: 28 Feb 2011, 18:57
Kontakt:

Re: Hubstack

Poslaťod Emo38 » 25 Nov 2011, 19:37

System ano ale tvar nie. Ale zas ttie velke stacky idu na 888 a naopak

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: Hubstack

Poslaťod Pucik » 25 Nov 2011, 19:39

ja to iba potvrdim, cely princip je ten isty mozes si na to kupit ako vele tak aj klasicke hubstacky

ericek174
Príspevky: 28
Registrovaný: 31 Júl 2011, 13:41

Re: Hubstack

Poslaťod ericek174 » 22 Jan 2012, 17:23

akurát som sa o tom rozprával s kamarátom, dali by sa dať hubstacky na C3 halo?

rema01
Príspevky: 317
Registrovaný: 29 Jún 2010, 16:23
Bydlisko: Nitra

Re: Hubstack

Poslaťod rema01 » 22 Jan 2012, 20:51

ten hubstack vyzera ako lozisko..tiez sa musi cistit v zippo??

Obrázok užívateľa
Emo38
Príspevky: 1038
Registrovaný: 28 Feb 2011, 18:57
Kontakt:

Re: Hubstack

Poslaťod Emo38 » 22 Jan 2012, 21:14

Ako by sa bez loziska Huubstack tocil? A inac jasne ze sa moze


Späť na

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: 1 a 0 hostia

cron