Zaseknuté ložisko

Máte problémy s yoyom? Yoyo sa vracia na trhnutie, ložisko vydáva zvláštne zvuky, a tak ďalej... Toto je sekcia kde sa máte pýtať.
Obrázok užívateľa
RED=BULL
Príspevky: 107
Registrovaný: 03 Mar 2012, 14:38
Bydlisko: Žilina

Zaseknuté ložisko

Poslaťod RED=BULL » 29 Okt 2012, 21:41

Mám Popstar yoyo a asi pred 3 týždňami som si doňho kúpil keramické ložisko. A nedávno som prišiel na to že ho nemožem od tial vybrať asi je zaseknuté.

Vopred ďakujem za rady ako ho vybrať aby som ho nepoškodil.

Obrázok užívateľa
matro
Hlavný moderátor
Príspevky: 3674
Registrovaný: 27 Feb 2009, 19:58
Bydlisko: Nitra
Kontakt:

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod matro » 29 Okt 2012, 22:01

multitool? :)

pallyy
Príspevky: 94
Registrovaný: 10 Mar 2012, 14:19

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod pallyy » 29 Okt 2012, 22:02

Aj na mojom PopStare sa vyberá strašne ťažko ložisko.... jednoducho sa ho budem snažiť vykývať
multitool-om...vykyvuj ho z prava do ľava, z hora dole, z dola hore....... ono to pôjde :-) .... jediná možnosť ako si nezničiť hociaké ložisko na hociakom yoyi je MULTITOOL :-)

Pucik
Hlavný moderátor
Príspevky: 4522
Registrovaný: 26 Feb 2009, 23:07
Bydlisko: Bratislava

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod Pucik » 29 Okt 2012, 22:30

vykyvuj ale multitoolom, nie za vonkajsi okraj ale vzdy za vnutorny !

Obrázok užívateľa
RED=BULL
Príspevky: 107
Registrovaný: 03 Mar 2012, 14:38
Bydlisko: Žilina

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod RED=BULL » 29 Okt 2012, 22:43

Dik uz iba dokupit multitool :DD

Obrázok užívateľa
matro
Hlavný moderátor
Príspevky: 3674
Registrovaný: 27 Feb 2009, 19:58
Bydlisko: Nitra
Kontakt:

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod matro » 30 Okt 2012, 00:24

Multitool je dobra investicia. Je maly, ma viacero funkcii a vydrzi ti donekonecna (pri normalnom zaobchadzani).

Despi
Príspevky: 261
Registrovaný: 04 Nov 2010, 14:53
Bydlisko: Martin

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod Despi » 30 Okt 2012, 06:25

ja loziska vyberam kombinackami. ak to chces spravit tak tak si cez neho daj nejaku latku a s citom ho vyber. nemusis ho moc stlacat aby si si ho neposkodil, staci ked ho vykyves. mne sa este nikdy lozisko neposkodilo.

edit: neviem ako to je s keramickymi loziskami, take som este nemal, ale podla mna by sa nemalo poskodit

Obrázok užívateľa
matro
Hlavný moderátor
Príspevky: 3674
Registrovaný: 27 Feb 2009, 19:58
Bydlisko: Nitra
Kontakt:

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod matro » 30 Okt 2012, 07:37

To je to, ze ty povies ze by sa nemalo. Da na teba, pokazi ho a potom ti bude dakovat ;) 9 Eur podla mna nie je tak vela a mozte to obetovat. Je to pre vase dobro.

Obrázok užívateľa
danbel
Príspevky: 385
Registrovaný: 26 Jan 2012, 08:17
Bydlisko: BA a okolie
Kontakt:

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod danbel » 30 Okt 2012, 08:05

Porozmyslajte:
Lozisko v Yoyu drzi za vnutornu, alebo vonkajsiu stranu?
Ked za vnutornu a ty tahas kliestami za vonkajsiu, co sa deje s loziskom a kulickama vo vnutry?
Preto multitool. Lebo taha tiez za vnutornu stranu.

Dan

Lucas012
Príspevky: 651
Registrovaný: 18 Mar 2011, 18:32
Bydlisko: Žilina
Kontakt:

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod Lucas012 » 31 Okt 2012, 18:46

Inač na čo chceš vyberat ložisko ?

Obrázok užívateľa
RED=BULL
Príspevky: 107
Registrovaný: 03 Mar 2012, 14:38
Bydlisko: Žilina

Re: Zaseknuté ložisko

Poslaťod RED=BULL » 06 Nov 2012, 14:18

Dik za príspevky multitool je doma a problém vyriešený :)


Späť na

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: 1 a 0 hostia

cron